Batteri til solceller

Batterier

Vi tilbyder batteriløsninger med batterier fra Xolta/Sensata. Batterierne kan både anvendes til at lagre overskudsproduktion fra solcelleanlæg og til at købe el ind fra nettet når det er billigst.
Vi har opført en del anlæg med batterierne der medvirker til at øge anvendelsen af grøn el og forbedrer økonomien.

Opbevar overskudsenergi på solcellebatterier

Hvorfor skal du vælge solceller med batteri?  

BJRS-solceller kan i kombination med kraftfulde og intelligente batterier tilbyde at lagre overskudsenergien fra solceller. Det betyder, at du kan lagre den overproduktion, som solcellerne opsparer i løbet af dagen, og den kan du bruge på andre tidspunkter af dagen, hvor der ikke er sol eller om natten og i vinterhalvåret.

Du kan derfor se frem til at spare mange penge på elregningen, og du kan undgå uforudsigelige elregninger, fordi dine solceller hjælper dig med at holde et stabilt forbrug i løbet af hele døgnet.

 

 

Lagring af overskuds-produktion fra solceller

Når solen skinner, vil dine solceller producere grøn strøm, som din virksomhed, bygning, bolig eller fabrik kan forbruge af. Men når solen ikke skinner, vil solcellerne ikke producere strøm, og du vil derfor være nødt til at købe strøm. Med BJRS-solcellernes intelligente batterier kan du lagre overskudsenergien fra solcellerne og bruge den, når solen ikke skinner. Batterierne har adgang til vejrudsigten fra DMI, så de kan derfor tage højde for overskyet vejr, og hvornår solen står op og går ned.

Hos BJRS gør vi et stort forarbejde for vores kunder for at finde den bedste løsning til energioptimering og lagring af strøm. Vi hjælper med at projektere og undersøger behov og forbrug, så vi får lavet det optimale match mellem forbrug og batteri. Vi rådgiver og beregner, så vi kan tilbyde vores kunder en samlet pakke med overvågning, styring og lagring.

 

Algoritmer til optimering af indkøb af billig strøm

Vores batterier med kunstig intelligens er nogle af de mest avancerede og dygtige på markedet til at lagre overskudsproduktionen, samtidig med at de kan opkøbe billig strøm, når der ikke er mere strøm på batteriet. Det gør vores solcellebatterier til en miljøvenlig og samfundsvenlig løsning, da vores produkter mindsker risikoen for overbelastning af elnettet, så alle kan få strøm.

Batterierne fås i to størrelser: Enten på størrelse med et almindeligt husstandskøleskab eller et mindre på størrelse med en kabinekuffert, som kan lagre 10 kW. Vi hjælper med at skræddersy den perfekte løsning til hver enkelt virksomhed for det mest optimale resultat.

Alle virksomheder kan have gavn af en investering i solceller med batterier. Det mindsker nemlig risikoen for store udgifter, når strømmen er dyr, så det bliver nemmere at budgettere og forudse udgifterne til strøm.  

Kontakt os og hør mere om dine mulighed

Ønsker du at høre mere om dine muligheder for at få et solcelleanlæg, eller har du brug for yderligere information om vores ydelser, så kontakt os allerede i dag. Du kan ringe til os på tlf.: 51 63 79 48 eller send en mail på bra@bjrs-solceller.dk, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt. Vi ser frem til at hjælpe dig med solceller som en klimavenlig og økonomisk fordelagtig investering.