Om BJRS-Solceller

Professionel og erfaren virksomhed

Hvem er vi?

Hos BJRS-solceller er vi en 100 % dansk solcellevirksomhed med mere end 15 års erfaring i branchen. Vi er specialiseret i at lave solcelleanlæg, som vi kan skræddersy ud fra dine behov. Vi laver både store som små projekter, og vi har på nuværende tidspunkt medvirket til opførelsen af flere hundrede solcelleanlæg for både boligselskaber, kommuner samt offentlige og private virksomheder i Danmark og i udlandet.

Vi har en bred vifte af kompetencer

Et professionelt hold med ekspertise på tværs

Hos BJRS er vi et hold på 12 mennesker. Alle med erfaring og viden på hver deres område. Vi har fx økonomer, elektrikere, teknikere og arkitekter. Dermed er vi en virksomhed med en bred vifte af kompetencer, hvorfor vi kan tilbyde dig lige præcis det, du har brug for i forbindelse med opførelse af et solcelleanlæg.

Vi kan f.eks. rådgive om planlægning og udarbejde økonomiberegninger i forbindelse med finasiering af dit nye solcelleanlæg. Vi kan også føre tilsyn i forbindelse med opførelse af et anlæg og rådgive om forbedringer til dig, der allerede har investeret i et solcelleanlæg.

Solcelle anlæg

Solceller til erhverv

Kontakt os

Kvalitet og kundetilfredshed

Vi samarbejder med professionelle fagfolk

I vores arbejde fokuserer vi altid på kundetilfredshed, og vi gør vores bedste for altid at imødekomme dine ønsker og behov. Samtidig har vi altid fokus på kvalitet. Både når vi opfører solcelleanlæg, og når vi efterfølgende står for driftsovervågning. Ligesom vi prioriterer at give vores kunder de garantier, der skal til for at sikre, at anlæggene holder i mange år fremadrettet og producerer, som de skal. Det er med til at øge holdbarheden og tilføre mere værdi til dit solcelleanlæg.

Derudover samarbejder vi hos BJRS-solceller med udvalgte samarbejdspartnere, hvis kvalitet vi kan stå inde for. På den måde kan du altid være sikker på, at vi stiller med det bedste team til løsning af den pågældende opgave.

Kontakt os og hør mere om dine mulighed

Vil du høre mere om, hvordan vi kan være din sparringspartner i forbindelse med opførelse af solcelleanlæg, så kontakt os i dag på tlf.: 51 63 79 48 eller send en mail på bra@bjrs-solceller.dk