Solceller til erhverv

Din professionelle samarbejdspartner

Få det bedste ud af dit solcelleanlæg

Hos BJRS-solceller installerer vi solceller for både virksomheder, kommuner, regioner,  ejendomsselskaber og lignende. Derfor skal du endelig kontakte os i forbindelse med etablering af solceller til erhverv, så vi kan være din professionelle samarbejdspartner.

Vi har mere end 15 års erfaring i branchen, og vi er et hold af konsulenter med ekspertise på tværs. Både økonomer, elektrikere, teknikere og arkitekter. Derfor kan vi hos BJRS også en helt særlig bredde, der gør, at vi altid kan hjælpe dig fra a-z, så du får et solcelleanlæg, der passer til alle dine krav og behov. Vi tilbyder både:

  • Rådgivning i forbindelse med solcelleanlæg
  • Opførelse af solcelleanlæg
  • Efterfølgende drift, overvågning og opfølgning

Fordele ved solceller

Der er flere gode grund til, at du skal investere i solceller til erhverv. Først og fremmest er det en miljøvenlig løsning, hvormed du kan reducere dit eller din virksomheds CO2 aftryk. På den måde kan du være med til at gøre en forskel, tage ansvar i klimakrisen og bidrage til den grønne omstilling. Der skal nemlig handles før, det er for sent, og etablering af solceller er et hurtigt skridt i den rigtige retning.

Derudover kan solceller også være en økonomisk investering. De fleste solceller har tjent sig selv ind igen efter 10 år og ofte før. Derfor er solceller en rigtig god forretning. Du skal blot sørge for at investere i et anlæg, som bruger strømmen godt og effektivt, og som passer til dit forbrug.

Solceller ud fra dine behov

Totalleverance og konsulentydelser

Hos BJRS tilbyder vi både solceller som konsulentydelser eller som totalleverance, hvor vi fremstiller, leverer og installerer solcelleanlægget. Dermed kan vores deltagelse i projektet omkring etablering af solceller skræddersys ud fra dine behov på dine præmisser.

Vores konsulenter har stor viden om solceller, og de har mange års erfaring, hvormed de kan tilføre rigtig meget værdi til dit solcelleprojekt. De kan blandt andet levere følgende rådgivning:

  • Rådgivning om planlægning af et solcelleanlæg herunder udarbejdelse af business cases og økonomiberegningen
  • Rådgivning om indhentning af myndighedsgodkendelser
  • Tilsyn i forbindelse med opførelse af anlæg
  • Rådgivning om salg af strøm fra solcelleanlæg, driftsrådgivning, overvågning m.m.
  • Rådgivning om forbedringer af eksisterende solcelleanlæg

Monokrystallinske solpaneler til erhverv

Monokrystallinske solpaneler er i dag den mest anvendte type af solceller, da panelerne i høj grad er pålidelige, bæredygtige og effektive, hvilket kan hjælpe din virksomhed til at spare på energiudgifterne og reducere CO2-aftrykket.
Monokrystallinske solceller til erhverv er kendt for deres høje effektivitet og lange levetid, hvilket gør dem til et ideelt valg for virksomheder, der ønsker at optimere deres energiforbrug og få mest muligt ud af solenergien.

Hvordan virker monokrystallinske solpaneler?

Monokrystallinske solceller er lavet af en enkelt krystalstruktur, som gør det muligt for dem at udbytte mellem 15-18 procent af solens energi. Krystalstrukturen giver dem en mørk blå eller næsten sort farve og gør dem mere effektive end polykrystallinske paneler, idet de har et højere output og bedre ydeevne, selv på dage med mindre solskin.

 

Gem energien til en regnvejrsdag

Med vores intelligente batterier, der bruger kunstig intelligens, kan du også lagre overskudsenergien fra solcellerne og bruge strømmen på grå og overskyede dage.

Batterierne kan også opkøbe billig strøm, når batteriet er løbet tør for lagret energi, så du altid har adgang til grøn og billig strøm.

Ønsker du at høre mere om vores batterier og lagring af el, kan du kontakte os for at høre mere om projekteringen og mulige besparelser på elregningen.

Solceller ud fra dine behov

Drift, overvågning og opfølgning

At investere i solceller til erhverv eller til kommuner handler ikke kun om at installere solpaneler. Det handler også om at sikre, at de fortsætter med at fungere optimalt efter installationen. Det er her vores erhvervsdrift, overvågning, service- og vedligeholdelsesaftale kommer ind i billedet.
Hos BJRS-Solceller tilbyder vi at overvåge dit solcellesystems ydeevne, vi laver årlige vedligeholdelsestjek og opdateringer, og vi er parate til at træde til med hurtig og effektiv service, skulle der opstå problemer med solcellerne.

Er du interesseret i at vide mere om monokrystallinske solpaneler og de fordele, de kan tilbyde din virksomhed? Så kontakt os på telefon: 51 63 79 48 eller send en mail til os på  bra@bjrs-solceller.dk. 

Køb dine solceller i dag

Har du spørgsmål eller vil du vide mere om dine muligheder for at deltage i den grønne omstilling med en investering i solceller? Kontakt os allerede i dag på tlf.: 51 63 79 48 eller send en mail på bra@bjrs-solceller.dk, så kan vi tage en snak om, hvordan vi tilføre værdi til dit solcelleprojekt. Ønsker du som privatperson etablering af solceller, skal du endelig også kontakte os, så finder vi en løsning for dig.